Enostaven zaslužek preko interneta

partnerski program

V vašem uporabniškem vmesniku Moj Prašiček, boste našli partnersko povezavo, ki jo posredujete vašim prijateljem oziroma obiskovalcem vaše strani.

Ob kliku na povezavo, se na računalniku ustvari piškotek, preko katerega sledimo vašemu priporočilu.

Vaša provizija je 25%. Večji paket gostovanja kot obiskovalec zakupi, večja je vaša provizija.

Ko je nakup opravljen je vaša provizija zabeležena v vaši nadzorni plošči, kjer lahko izberete način izplačila provizij.

Kdaj lahko začnem?

Če ste uporabnik naših storitev, ste že avtomatsko vključeni v partnerski program. Prijavite se v nadzorno ploščo moj.prasicek.si in kliknite zavihek "Partnerski program".

V kolikor pa še niste naš uporabnik, se registrirajte preko obrazca na desni.

Vašo unikatno povezavo, za posredovanje obiskovalcev, boste našli v nadzorni plošči (www.prasicek.si?a=mojID).

V primeru, da imate kakoršnekoli težave, nam lahko pišite ali pa nas pokličite.

Kaj je partnerski program?

Preprosta in učinkovita priložnost za dodaten zaslužek. Priporočite nas prijateljem in zaslužite provizijo. Enostavno! Posredujte nam obiskovalce preko svoje partnerske povezave in si zagotovite enostaven zaslužek. Od vsakega naročenega paketa gostovanja, boste prejeli kar 25% provizije.

Izplačamo vam takoj, ko to zahtevate. Možnosti izplačila so: študentska napotnica, račun na podjetje, PayPal. Minimalni znesek za izplačilo je 50 €. Stroške nakazil (provizija študentske napotnice), krijete vi. Provizija 25% se šteje za vsa posredovana naročila, ki so plačana. Provizija se šteje samo za pakete gostovanja. Na žalost vam za domene, ne moremo nuditi provizje.


Komplet z vsemi potrebnimi pasicami(bannerji), našim logotipom in določenimi barvami potebnimi za oglaševanje naših storitev.

Prasicek MediaKit