AKCIJSKE DOMENE

  .SI

  8,88 €

  .COM

  9,99 €

  .EU

  4,99 €

  .NET

  9,99 €

  Registracija domene je prvi korak k večji prepoznavnosti na internetu. S pravilno registracijo domene boste povečali obisk na vaši strani in pomagali vašim strankam in obiskovalcem, da vas najdejo na spletu. Domena naj bo razumljiva, da si jo lažje zapomnimo.

  Kako registrirati dobro domeno?

  Kot prvo - domena naj ne bo predolga. Naj gre v uho. Več kot dve besedi v domeni so v večini primerih odveč. Za presledek uporabite pomišljaj (moja-domena.si). Premislite in raziščite tudi s katerimi izrazi uporabniki iščejo vašo storitev in to besedo uporabite v domeni. To vam bo pomagalo pri boljšem uvrščanju vaše strani na iskalnikih. Primer - če se ukvarjate z mizarstvom, naj bo vaša domena nekaj v smislu mizarstvo-novak.si.
  V kolikor je vaša stran namenjena celotnemu svetu, obvezno razmislite o rezervaciji vsaj naslednjih domenskih končnic: .com, .net, .eu, .org. Če ciljate samo na Slovenijo, bo .si verjetno najbolj primerna končnica domene.

  Zakaj je registracija domene pomemben korak?

  Z lastno domeno si tako ustvarite spletno identiteto, s premišljenim naslovom pa tudi večjo prepoznavnost in obiskanost vaše spletne strani. Nakup dobro izbrane domene je lahko zagotovo ena izmed najboljših investicij v vaši poslovni karieri.