Spletno gostovanje vam omogoča, da je vaša spletna stran vidna širnemu svetu. Vse kar vi potrebujete je, da naročite enega od paketov ki vam jih ponujamo. Za vse ostalo poskrbimo mi. Zagotavljamo vam kvalitetno, hitro in napredno spletno gostovanje, ki ima strežnike locirane v Sloveniji.

Ugodno spletno gostovanje

Ponujamo 4 različne pakete gostovanja, po izjemno konkurenčnih cenah. Paketi so veliki, nudijo vam veliko svobode. Večina parametrov kot so število poštnih predalov, FTP računov, poddomen, parkiranih domen, E-poštnih posredovalnikov je neomejenih. Vsekakor v tujini obstajajo tudi cenejša gostovanja, ampak vse bolj je pomembna tudi dostopnost in hitrost vaših spletnih strani. Pravtako ne smete pozabiti na podporo, ki vam jo nudimo vsak dan od jutra do večera, jasno v Slovenščini!

Gostovanje E-pošte

K vsakemu gostovanju spletnih strani, seveda spada tudi gostovanje E-pošte. Sami si lahko preko nadzorne plošče cPanel ustvarite poštni predal (vaseime@vasadomena.si). Nastavite si geslo in določite velikost poštnega predala v MB in že lahko pošiljate in prejemate pošto preko svojega naslova.

POP3 / SMTP / IMAP dostop

Podpiramo vse standardne E-poštne protokole (smtp, pop3, imap). Tako si lahko vaš poštni predal nastavite na vseh napravah, tudi telefonih.

Slovensko gostovanje

Naši strežniki se nahajajo v Sloveniji, v tako imenovanem 'Data centru'. Vse bolj je pomembna tudi lokacija gostovanja vaše spletne strani, saj to močno vpliva na dostopnost in hitrost nalaganja. To postaja tudi vedno bolj pomemben kriterij pri uvrščanju vaše strani na Googlu med prve zadetke. Google vedno bolj upošteva tudi dejansko hitrost nalaganja vaše strani. Tega se pri nas zavedamo, zato ne razmišljamo o (cenejšem) gostovanju naših strežnikov v tujini.

Lokacija strežnikov prispeva tudi k boljši odzivnosti vaše strani. Povprečen odzivni čas vaše strani bo iz Slovenije okrog 30 milisekund, in ne več kot 70 milisekund iz različnih koncev Evrope.

Varno gostovanje

Vaši podatki in E-pošta so pri nas na varnem!
Naveden je seznam pomembnejših varnostnih ukrepov, ki zagotavljajo varnost vaših podatkov:

  • Neprekinjeno napajanje UPS
  • RAID diskovno zaščitno polje
  • Dnevni varnostni arhivi
  • Antivirusni program za vašo E-pošto in vaše podatke
  • Požarni zid
  • Dodaten varnostni strežnik v primeru odpovedi glavnega strežnika
  • Protipožarni sistem v strežniški sobi
  • Klimatiziran in fizično varovan prostor v katerem se nahajajo strežniki
  • Ločene internet povezave