Domene po akcijskih cenah

Poceni registracija več kot 900 domenskih končnic. Hitro, enostavno in možnost brezplačnega DNS gostovanja.

.SI

12,49 €

.COM

11,99 €

.EU

9,99 €

.NET

13,99 €

Registracija domene je prvi korak k večji prepoznavnosti na internetu. Z dobro domeno boste povečali obisk na svoji spletni strani ter strankam in obiskovalcem pomagali, da vas bodo na spletu lažje našli.

Kaj je domena?

Spletni naslov, na katerem lahko obiščete posamezno spletno stran, se imenuje domena. Ta je sestavljena iz dveh delov – imena in domenske končnice. Naša domena je torej Prasicek.si, tudi vi pa lahko povsem enostavno registrirate svojo.

Kako poteka nakup domene?

Pri Prašičku vam nudimo izjemno poceni zakup domene, poskrbeli pa smo tudi za preprost proces registracije. V zgornji preverjalnik vpišite domeno, ki jo želite registrirati, in kliknite na zeleni gumb PREVERI DOMENO. Če bo vaša želena domena prosta (obarvana zeleno), jo dodajte v košarico. Nato obiščite košarico in sledite nakupnim korakom.

Kako registrirati kar najboljšo domeno?

Registracija domene je zelo enostaven postopek. Da boste registrirali kar najboljšo domeno, pa upoštevajte nekaj nasvetov.

  • Domena naj bo na voljo za registracijo. Glede tega se prepričajte s pomočjo Prašičkovega preverjalnika domen.
  • Domena naj gre dobro v uho. Naj ne bo predolga, predvsem pa naj bo takšna, da si jo bo čim lažje zapomniti.
  • Izberite pravo domensko končnico. Če s spletno stranjo nameravate doseči prebivalce določene države, registrirajte ustrezno nacionalno domeno (.SI za Slovenijo itd.). Za strani v angleščini pa preverite splošne in tematske domene.
  • Registrirajte več istoimenskih domen. Da se izognete težavam s konkurenco, registrirajte .SI, .COM, .EU in .NET.
  • Zagotovite si prepoznavnost. Registrirajte domeno, ki bo omogočala učinkovito grajenje vaše blagovne znamke.

Zakaj je registracija domene zelo pomemben korak?

Z registracijo lastne domene boste svoje spletno mesto lahko postavili na želen spletni naslov, kjer bo na voljo vsem uporabnikom interneta. Na ta način si boste ustvarili identiteto na spletu, s premišljeno izbiro domene pa tudi večjo prepoznavnost in obiskanost spletne strani.

Skrbno premišljen nakup domene lahko predstavlja eno izmed najboljših investicij v vaši poslovni karieri!