Podaljšanje domene po ugodni ceni

Brezplačen prenos in poceni podaljšanje več kot 900 domenskih končnic. Hitro, enostavno in brez kompliciranja!

.SI

12,49 €

.COM

11,99 €

.EU

9,99 €

.NET

13,99 €

Razmišljate, da bi domeno, ki jo imate registrirano pri drugem registrarju, prenesli k nam? Podaljšanje domene pri Prašičku ima številne prednosti, glavna izmed njih pa je vsekakor izjemno ugodna cena. Navedene cene veljajo za prenos in podaljšanje za prvo leto.

Kako opraviti podaljšanje domene?

Povsem enostavno! Če imate domeno že registrirano pri nas, boste na e-poštni naslov pred potekom domene prejeli obvestilo o podaljšanju. Da na podaljšanje zagotovo ne boste pozabili, vam bomo obvestilo poslali večkrat. Nato le poravnate znesek in vaša domena bo takoj, ko zabeležimo transakcijo, samodejno podaljšana.

In če imate domeno registrirano pri drugem registrarju, vendar bi jo raje podaljšali pri nas? V tem primeru v zgornji preverjalnik domen vpišite svojo in jo dodajte v košarico. Podaljšanje domene boste lahko opravili po znižani ceni, za uspešen prenos pa bo potrebna še EPP koda. Zanjo povprašajte pri starem registrarju.

Zakaj domeno podaljšati ravno pri nas?

Razlogov za podaljšanje domene pri Prašičku je kar nekaj. Naj vam naštejemo le nekaj najpomembnejših:

  • Ugodna cena. Pri nas lahko svoje domene podaljšujete po denarnici prijaznih cenah.
  • Brezplačno DNS gostovanje. Omogočamo brezplačno DNS gostovanje z zanesljivo DDoS zaščito.
  • Enostavno podaljšanje. Za podaljšanje domene uporabite katero koli izmed priljubljenih plačilnih metod.
  • Samodejno obveščanje. Pred potekom domene vas bo na pravočasno podaljšanje večkrat opozoril naš sistem.
  • Brezplačen e-poštni naslov. Nudimo vam e-poštni naslov za posredovanje sporočil v vaš e-poštni predal.
  • Moj Prašiček. Zakupljene domene lahko preprosto urejate v preglednem naročniškem centru.
  • Zadovoljni naročniki. Naročniki nas radi pohvalijo, o čemer se lahko prepričate na naši Facebook strani.

Kaj pa, če na podaljšanje domene pozabite?

Glede na to, da vas bomo o poteku domene večkrat obvestili na vaš kontaktni e-poštni naslov, je le malo verjetno, da bi na podaljšanje domene lahko pozabili. Če bo do tega vseeno prišlo, pa bo domena najprej dobila status karantene.

Status karantene pomeni, da domena ni več aktivna (spletna stran in e-pošta takrat ne delujeta), vendar imate kot njen lastnik še vedno pravico do podaljšanja. Koliko časa domena ostane v karanteni, je odvisno od domenske končnice.

Za domeno .SI velja, da v karanteni ostane 30 dni. V tem času jo lahko podaljšate le vi. Pri nacionalni domeni Slovenije dodatnih stroškov, povezanih z obuditvijo domene iz karantene ni, pri drugih domenskih končnicah pa se le-ti lahko pojavijo. Višine stroškov ne določamo mi, temveč vrhovni registrarji posameznih domen.

Svetujemo vam, da v naročniškem centru Moj Prašiček preverite, ali ste nam posredovali e-poštni naslov, ki ga redno uporabljate. Tako na pravočasno podaljšanje domene zagotovo ne boste pozabili!