Spletno gostovanje Prasicek.Si v celoti zagotavlja delovanje Joomla! paketa.

Joomla je prijazen in zelo razširjen brezplačen CMS sistem za postavitev in urejanje vaše spletne strani. Podpira več jezikov, več uporabnikov in veliko brezplačnih grafičnih predlog, s katerimi lahko razvijete tako spletno stran, kot ste si jo zamislili.

V primeru da iščete prilagodljiv, dovršen odprtokodni sistem, ki vam bo omogočal graditev vašega portala po lastnih željah in potrebah je Joomla vsekakor pravi odgovor. Joomla je sistem za upravljanje z vsebinami (CMS), ki vam bo večinoma brezplačno in z malo računalniškega znanja ponudil vse možnosti, ki jih danes s pridom uporabljajo tako podjetja, kot tudi multimedijski portali in socialna omrežja.

S svojim sistemom področji in kategorij vam Joomla omogoča tako razporeditev vsebine na spletni strani, kot si jo želite. Vsebino lahko poljubno razporejate na prvo stran, na stran z novicami, statične strani, lahko dodajate bloge in ankete. Vsako vsebino lahko preprosto opremite še z multimedijskimi dodatki po lastnem izboru. Vse našteto boste v Joomli lahko delali podobno kot v urejevalniku besedil kakršen je npr. Word. Na podoben način je omogočeno tudi samostojno upravljanje z različnimi meniji, ki obiskovalcem omogočajo navigacijo po spletni strani.

Za zahtevnejše uporabnike ima Joomla na voljo tudi veliko modulov, vtičnikov in komponent, ki jih preko adminsitrativnega vmesnika na vašem gostovanju preprosto dodajate ali brišete. Med najpogosteje uporabljene sodijo ankete, upravljalec reklamnih pasic in statistika obiskov. Na spletu so na voljo tudi komponente za postavljanje socialnih omrežji, če želite pa lahko s pomočjo komponente VirtueMart spremenite svojo Joomla spletno stran v pravo spletno trgovino.

V pomoč vam bo tudi veliko število grafičnih predlog (templates), ki so na spletu na voljo zastonj ali za plačilo in jih nameščate enako enostavno kot ostale module ter komponente.

Komplet Joomla spletna stran in administrativni vmesnik sta na voljo v slovenščini, kar vam bo delo pri gradnji vaše čudovite spletne predstavitve še olajšalo.

Nazaj na Gostovanje spletnih aplikacij